STIHL MOTOMIX 2-takt benzine

25.99incl. BTW

21.48excl. BTW

2-takt mengbrandstof (1:50) voor alle STIHL-motoren. Deze 2-takt benzine biedt ideale koude start eigenschappen, maximale acceleratie over het gehele toerenbereik en optimale werking, zelfs in het geval van een plotselinge gasomkering. Met STIHL HP Ultra Premium Oil voor ideale smering en reinheid van de motor, volledig synthetisch en biologisch afbreekbaar voor optimale prestaties en een lange levensduur. Deze 2-takt brandstof bevat vrijwel geen ethanol, vrijwel geen olefinen en smaakstoffen en is gebruiks- en motorvriendelijk dankzij de lage uitstoot. Met een lange houdbaarheid tot 5 jaar. Betrouwbare optimale prestaties – STIHL- en STIHL MotoMix-motoren zijn perfect compatibel, elk denkbaar gebruik is in talrijke tests getest.

 

Gevarenaanduidingen en veiligheidsaanbevelingen

Motomix

Gevaar

Subkop

Zeer licht ontvlambare vloeistof en dampen. Veroorzaakt huidirritatie. Kan slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Kan fataal zijn als het wordt ingenomen en in de luchtwegen terechtkomt. Giftig voor in het water levende organismen, veroorzaakt op lange termijn nadelige effecten.

Heeft u interesse in dit product?

Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel. Of vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Uitgebreide specificaties
  • Foto's
  • Merk: STIHL
    Type: MOTOMIX 2-takt benzine